Welkom bij

WereldwinkelBorne.nl

Edelstenen, chakra stenen en sterrenbeeld stenen

NIEUW IN ONZE WINKEL EDELSTENEN

Wereldwinkel Borne verkoopt sinds kort edelstenen. Bij een bak met allerlei stenen ligt een kaartje met de naam en een korte beschrijving van de werking van de steen. Bij aankoop van een steen is het belangrijk dat klanten eerst goed voelen of een steen bij hen past. Ook moet de steen voor gebruik gereinigd en opgeladen worden. De makkelijkste methode hiervoor is de steen in een bakje met water te leggen. Er ontstaan dan wat belletjes rondom de steen; als die weggetrokken zijn (dit kan wel even duren), kan de steen in zon- of daglicht worden gelegd om te drogen. In maanlicht drogen kan ook. Goed om te weten is dat de bergkristal een krachtige steen is die in combinatie met andere stenen de werking ervan kan versterken. Ook wordt de bergkristal samen met de rozenkwarts en amethist gebruikt als knuffelsteen. Dit wordt de gouden driehoek genoemd. De drie stenen te samen versterken elkaar en brengen rust, harmonie en bescherming.

We hebben ook zakjes met edelstenen, horoscoopmix, healing mix en chakra mix. De betekenis en werking hiervan staan op de kaartjes in de zakjes.

Daarnaast zijn er nog diverse armbandjes en hangertjes van edelstenen.

Voor wie meer wil weten over edelstenen, is er een boekje in de winkel, om door te bladeren. In het najaar organiseren Saskia en Mirjam een edelstenen-middag. Zij vragen dan ook de leverancier erbij om uitleg te geven.