Welkom bij

WereldwinkelBorne.nl

Prachtige wanddecoraties in de winkel

Op zoek naar iets bijzonders aan de muur? Dit zijn wat voorbeelden. Telkens hebben we weer andere decoraties in onze winkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een greep uit ons (H)eerlijke assortiment


Sieraden & accessoires: een persoonlijk tintje

Onze winkel heeft een grote collectie handbewerkte zilveren sieraden, sjaals en originele tassen. Bekijk ons mooie aanbod aan armbanden, colliers, hangers, oorbellen, ringen, kettingen en portemonnees. Je vind er persoonlijke cadeaus voor elke gelegenheid.

 


Woonaccessoires en siervoorwerpen

Wie verrassend uit de hoek wil komen, vindt bij de Wereldwinkel volop inspiratie. Prachtige zwartstenen beelden uit Zimbabwe, witstenen beelden uit Kenia, houtsnijwerk uit Thailand of Equador, aardewerk uit Sri Lanka, porselein uit Vietnam en felgekleurde blikken beesten uit Indonesië. Ook fraaie zeepstenen vriendenkringen uit Mexico en leuke dromenvangers en mobiles uit landen als Indonesië en Vietnam in de prachtigste kleuren vindt u bij ons in soorten en maten.


Koken en tafelen - (h)eerlijke foodproducten

De wijnen van de Wereldwinkel zijn de kroon op het diner. De lijn Zuid-Afrikaanse wijnen van Fair Trade Original bestaat uit toegankelijke fruitige wijnen van de Goue Vallei. Ook hebben we heerlijke Chileense wijnen. En al onze wijn draagt het Max Havelaar keurmerk: een teken van eerlijkheid en duurzaamheid. De Wereldwinkel heeft ook vele andere (h)eerlijke voedingsmiddelen in huis: sappen, sauzen, koffie, thee, chocolade, jams, honing en veel ander lekkers.

--------------------------------------------

Wierook en kaarsen

Al duizenden jaren branden mensen wierook omdat het lekker ruikt. En omdat geuren je stemming kunnen veranderen. Musk voor een actief begin van de dag. Passiebloem voor inspiratie. En nog vele geuren meer! Oorspronkelijk afkomstig uit het Midden-Oosten, nu vaak uit India of Nepal. Leuk om te kiezen wat bij jou past. Kom eens naar de Wereldwinkel voor een probeerdoosje. Je vindt er ook wierookhouders van zeepsteen, keramiek of hout. Of parfums en aromalampjes. Leuke cadeautjes voor jezelf of iemand anders. Met de hand gemaakt door trotse mensen. Zij kunnen hun eigen bruidsschat verdienen, dankzij jouw aankoop. Ook bieden we een ruime keus aan kaarsen.

Kaarten voor het goede doel

De Wereldwinkel Borne verkoopt eveneens kaarten van UNICEF, het kinderfonds van de Verenigde Naties en van Floris. Deze laatste zijn gemaakt van gerecycled papier en de opbrengst komt ten goede aan ziekenhuiszorg in Indonesië.

Nieuw in de winkel zijn de kaarten gemaakt in het Pandipieri Centre. Het Pandipieri Centre is de basis van een breed scala aan gezondheidsprogramma’s dat door de lokale gemeenschap wordt uitgevoerd. Daarbij spelen voorlichting en de opleiding van lokale gezondheidswerkers een grote rol.